sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Virkattuja pylväitä

Reilu viikko on vierähtänyt kotisohvalla parannellessa kunnon kevätflunssaa. Vihdoin alkaa olo olemaan hyvä ja huomenna pääsee töihin. Sen verran koville tuo tauti otti, ettei sitä paljoa virkkuukoukkua ole jaksanut heilutella. Muutaman rivin kuitenkin per päivä. Tältä näyttää vauvan peitto tällä hetkellä. Puolessa välissä siis ollaan:



Löysin laatikoiden pohjalta myös pienen kerän (n. 20 g) valkoista Woolia, joten harkinnassa on josko siitä saisi peiton reunoihin kaistaleen piristämään ilmettä. Täytyy vielä mitata kuin pitkälle tuo pieni kerä riittäisi.

Olen tällä samalla Novita -lehden ohjeella (Syksy 2010) virkannut useammankin peiton. Aina eri langasta. Ketjusilmukoita vain vähentämällä olen aina saanut halutun kokoisen lopputuloksen. Ensimmäisen peiton virkkasin beigen värisestä (652) Novita Cannes-langasta. Sen sai aikanaan lahjaksi pieni Carina-neiti. Mustan version Malibusta vuorostaan sai Jasmine ja alla olevan peiton sai pieni Joona-poika LolliPop-langasta sinisen värisenä (tietenkin). Kaikkinensa olen varmaankin tehnyt tällä ohjeella 6-7 peittoa, joten ohje on sinällään jo kovin tuttu ja lopputulos varma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti